Information om Online konsulterna

När gruppen är större kommer vi publicera vårt betalnummer. Se exempel på hur din information kan se ut.

Online konsulterna förmedlar telefonsamtal via oss till våra medlemmar. Alla våra medlemmar får betalt under pågående telefonsamtal. Vi tar betalt med ett betalnummer med ca 10-20 kr per minut och betalar 5 kr per minut, 300 kr i timmen till alla våra medlemmar. Pratar du 40 timmar i veckan ger detta 48 000 kr i månaden. Ditt telefonnummer eller annan information visas inte för andra på internet. GDPR policy för personuppgifter gäller idag. (Du behöver inte alls synas hos oss). Vi kan ge dig ett ID nummer som du visar på din hemsida eller vart du vill med vårt blivande betalnummer så får du betalt när vi kopplar till dig.

Vi lagrar bara din bild och den information på internet som vi visar på sidan Medlemmar. Annan information lagras inte på internet och visas inte för personens säkerhet. Vi är precis i starten och söker nya medlemmar. Vi är först i Sverige och vi väntar på att få ut ca 250 sidor på Google innan vi kommer igång. Lite större grupp sedan startar vi vårt betalnummer.

Det går bara ringa till Online konsulterna från ett Svenskt registrerat telefonabonnemang (ej oregistrerat nummer) då personen som ringer oss debiteras samtalskostnad på sin telefonräkning. Detta tar bort alla telefonförsäljare och falska och oseriösa personer som ringer då dem ej vill betala för att prata med er. Vi kopplar bara till telefonnummer utan kostnad för oss. Ditt telefonnummer du vill att vi ska koppla till måste vara svenskt mobilnummer eller vanlig hemtelefon. Går bra med refill simkort.

Befinner du dig utomlands med ett svenskt mobilnummer tillkommer ev en kostnad för dig från Sverige till det land du befinner dig i. Det är bara vi som kopplar till dig, ingen annan ser ditt nummer. Betalning baseras på samtalstiden. Vi mäter samtalstiden och ser när ert ID nummer är tillgängligt. Vi agerar bara förmedlare mellan inkommande telefonsamtal och våra medlemmar.

Utbetalning sker en gång i månaden. Vi är nu i starten och bygger upp gruppen. Du får ett ID nummer av oss som du kan marknadsföra hur du vill med vårt blivande betalnummer. Vi behöver bekräfta er swish för utbetalningar Innan start inte nu! Sen kommer vi be er swisha 100 kr i medlemsavgift till vårt Swish nummer för att vi ska få rätt swish till dig för utbetalningar. Till företag kan vi betala till bankgiro. Företagswish är snabbast och enkelt. Sen kommer det vara gratis att vara medlem hela tiden i all framtid. Det tar en minut att radera all din information på vår sida om du önskar det. Lika snabbt ändrar du på din sida.

Du godkänner vår policy och information när du markerar kryssrutan i Ansökan. Läs mer om Online konsulterna


När vi skapat en lite större grupp med medlemmar så startar vi vårt betalnummer.


ONLINE KONSULTERNA
Stöökagatan 4 C. 69630 Askersund


SWISH    123 305 44 00
BANKGIRO   864-7422


Telefon: 070-38 38 6 38
konsult@online-konsult.se