Ge kunder bättre information och tjäna pengar via oss.

När vi kopplar samtal till ert företag tjänar ni pengar. Personen som svarar behöver inte befinna sig på företaget. Ni kan koppla direkt till en eller flera personer som är informatörer och experter på era produkter. Ni slipper växel och kö.

Ni skriver in vårt blivande betalnummer och ett ID på produktinformationen så kopplar vi till den personen när någon ringer om en speciell produkt. Personalkostnaden betalas med vårt betalnummer. Vi kan koppla hur många personer och produkter ni vill. Minska personalkostnad och koppla direkt till en expert. Se exempel.

Har du 100 produkter, kan du ha en specialist för varje produkt som sitter hemma och svarar i telefon. Ni kan lägga upp alla produkter här hos oss med bild och ett ID nummer för varje produkt på sidan Nya produkter och ert företag får en egen sida på A-Ö som syns på Google. 100 kr i medlemskap är allt, sedan är det gratis i all framtid. Bli medlem nu.

När allt rullar igång kommer sidan Nya produkter visas på en Google ads annons. När vi skapat en lite större grupp med medlemmar så startar vi vårt betalnummer. Läs vår information.

Vi söker företag